Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
38 produkter

Radiator tätningsmedel hjälper till att ta bort läckor i kylsystemet snabbt. Det används för att eliminera små sprickor, hål, och metall porositet.

Vilka är de olika typerna av kylsystem fogmassa?

  • Pulver. Dess sammansättning innehåller komponenter som sväller efter exponering av arbetsvätska. De skapar en sorts kontakt som förhindrar läckage.
  • Polymer. stelnar vid kontakt med syre i läckage områden.

Att använda och välja den bästa kylarläckage stopparen.

  1. Vissa typer av dessa produkter kan endast användas för små läckor som en tillfällig åtgärd, till exempel för att få bilen till en service station. Kylsystemet behöver spolas noggrant efter detta. Annars kan kapaciteten i kanaler och rörledningar bli nedsatt, vilket leder till en sänkning av effektiv värmen-utbyte och orsakar överhettning av motorn. Men det finns även radiator fogmassor för långsiktiga åtgärder. De påverkar inte driften av kylsystemet, eftersom de aktiveras bara vid läckage, därför kan de inte bara användas för reparation, utan som en första åtgärd. Ta hänsyn dessa detaljer när du väljer denna typ av bil kemikalier.
  2. Studera bruksanvisningen på förpackningen och följ den noggrant. Vissa föreningar härdar endast med motorn igång, andra efter det att den slutar. Tid för tomgångskörning varierar mellan 5 och 20 minuter. Ibland, har tillverkaren av bil kemikalier ytterligare krav.
  3. Produkten hälls i motorns radiator som har värmts upp till arbetstemperatur. Men innan du skruvar loss locket, vänta tills trycket i kylsystemet minskat, så att du inte bränner dig. När produkten fylls direkt i expansionskärlet, är det rekommenderat att tömma ett par liter kylvätska, för att sedan hälla tillbaka det, så att det ger tillräcklig blandning.
  4. Produkt förpackningen skall skakas väl innan användning
  5. Var noga med att alltid lägga till produkten i den mängd, som anges av tillverkaren
  6. Komponenterna som ingår i dessa bil kemiska produkter är farliga för synen. Det är därför du bör agera lugnt och försiktigt när du använder den, det är också tillrådligt att använda skyddsutrustning

AutoDoc: bekväm online-shopping

Köp kylar tätningsmedel och ha den alltid till hands för att bespara dig besvär om läckor uppstår. Det är lätt att gå vilse i det stora utbudet av fogmassa som erbjuds i AutoDoc online-shop. Kontakta våra specialister för att undvika att slösa för mycket tid med att välja den mest lämpliga produkten – de är alltid glada att hjälpa till.

loader Vänligen vänta...