• SHOP
  • CLUB
Pröva premiumkonto
0
Mitt garage
Lägg till fordon
0
produkter #35-5059
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Betalningsvillkor

Bankkort:

När du har valt ett bankkort som betalningsmetod klickar du på knappen Bekräfta beställning. Du kommer att omdirigeras till en säker sida där du kan välja typ av bankkort, ange kortuppgifter och bekräfta betalningen. Kortet debiteras när köpet är genomfört.

PayPal:

För att betala via PayPal måste du vara registrerad och ha ett konto hos detta betalningssystem. För att få tillgång till ditt PayPal-konto för betalning, klicka på lämplig knapp i det sista steget av utcheckningen i kundvagnen. Pengarna kommer att finnas på vårt konto inom några minuter. Det tillkommer ingen avgift vid betalning via PayPal.

Banköverföring:

Om du väljer denna betalningsmetod ska du överföra pengar till företagets bankkonto från ditt bankkonto. Företagets uppgifter kommer att skickas till dig via e-post efter att du har gjort beställningen. Du bör ange ditt beställningsnummer som betalningsreferens. Beställningen skickas till dig när pengarna har kommit in på vårt konto. Denna process kan ta 2-5 arbetsdagar (beroende på bank).

Klarna:

I samarbete med Klarna erbjuder vi dig en möjlighet till säker onlinebetalning av din beställning via faktura. Med denna betalningsmetod kan du betala för varor inom 30 dagar efter mottagandet. För att använda denna betalningsmetod, klicka på knappen Köp med Klarna i sista steget av utcheckningen i kundvagnen. Du kommer att omdirigeras till en sida där du måste ange dina uppgifter. Klarna kommer att kontrollera den information du lämnar och kan neka tjänsten om din kreditvärdighet inte är garanterad. I sådana fall kommer du att erbjudas ett annat betalningsalternativ. Mer information om villkoren för denna tjänst hittar du här.

Trustly:

I kassan väljer du betalningsmetoden Trustly, anger din banks inloggningsuppgifter och lösenord för internetbanken och bekräftar betalningen. Betalningen verifieras genom bankens säkerhetssystem. Du behöver alltså inte ange dina bankkortsuppgifter. Bearbetningen av din beställning påbörjas omedelbart efter det att betalningen har kommit in på vårt konto. Detta tar vanligtvis upp till 3 arbetsdagar.