Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
96 produkter

Glasrengöring dukar av microfiber är mjuka produkter som regel tillverkade av polyester med polyamid. På grund av den speciella strukturen av materialet, har fibrerna, hög absorptionsförmåga och tar bort även oljefläckar utan att speciella kemikalier behöver användas. De lämnar inga micro repor, fläckar, eller hår. de fäller inte.

Vilka är de olika typerna av microfiberdukar för glasrengöring.

Beroende på strukturen av materialet finns två typer av tillbehör:

  • Non-Woven. De skapas genom en metod att pressa ihop fibrer och har smidig konsistens. De är ofta billiga och lämpliga för torkning och polering av glas ytor.
  • Woven. Dessa är tillbehör med frotté konsistens. De anses vara universella, och används för våttorkning och för att ta bort fukt från ytor och för polering.

I kataloger kan man hitta tillbehör lämpliga för olika bildelar, och även speciella tillbehör för att förhindra immande glas. De senare är behandlade med ett speciellt medel som förebygger formandet av kondens.

Tips vid användningen av glas rengöringsdukar av microfiber.

  1. Använd tillbehören enligt tillverkarens rekommendationer. Beakta det faktum, att vissa produkter inte skall användas tillsammans med tvättmedel.
  2. Tillbehören kan vara handtvättade eller kan maskintvättas med tillsatt en liten mängd av en neutral produkt, tvättmedel med låg alkalinitet eller för färgad tvätt. använd inte blekmedel eller mjukgörare, eftersom det kan skada materialets struktur.
  3. Tillbehören kan torktumlas, eller torkas ute, torka ej över element eller värmekälla. Använd ej heller strykjärn.

AUTODOC Bekväm online shopping

Du kan beställa microfiberdukar för glasrengöring snabbt och fördelaktigt i vår online-shop. Våra priser kommer att vara en trevlig överraskning för dig. regelbundna kampanjer gör att du kan spara ytterligare pengar. Tack vare vår användarvänliga hemsida och bekväma beställningsformulär kommer du kunna göra ett bra online köp på bara ett par minuter. Bli kund hus AUTODOC för att beställa användbara tillbehör till din bil utan onödiga kostnader.

loader Vänligen vänta...