Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
70 produkter

Rengöringsmedel för bilens luftkonditionering tar bort smuts från luftrör och förångare och förser kupén med frisk luft. De desinficerar också de behandlade delarna, dödar bakterier och eliminerar dålig lukt.

Olika typer av rengöringsmedel för bilens luftkonditionering

  • Aerosol: De sprutas in i avloppsröret, regulatorn eller direkt på förångaren. Aerosoler har utmärkta desinficeringsegenskaper. När de är torra bildar de en antibakteriell film på den behandlade ytan, vilket hindrar mikroorganismer från att reproducera sig.
  • Skumbildande: Dessa produkter tar sig djupt in i luftrör och tar bort orenheter mer effektivt än sprejer. De kännetecknas av snabb verkningstid.
  • Rökbomber: Dessa är mindre vanliga eftersom de kommit in på marknaden nyligen. Rökbomber ger en desinficerande effekt.

Dessa produkter säljs både separat och i set. Den senare varianten innehåller vanligtvis en förlängningsslang och speciella munstycken för insprutning.

Tips vid användning av rengöringsmedel för bilens luftkonditionering

  1. Läs tillverkarens instruktioner noggrant och följ de beskrivna stegen i rätt ordningen. Vissa produkter måste sprutas in med motorn igång, andra när den är avstängd.
  2. Flaskan ska skakas väl innan produkten sprejas. Det är inte tillåtet att stanna inne i bilen när du använder rökbomber.
  3. När produkten appliceras bör du stänga av motorn om den är på och låta medlet sjunka in.
  4. När arbetet är klart måste du starta motorn och låta den gå på tomgång i 10 minuter. Luftkonditioneringen måste arbeta i recirkulationsläge på högsta effekt.
  5. När produkten appliceras måste bilens dörrar och fönster stängas. När arbetet är klart ska de öppnas. Detta gör att kupéns torkningsprocess går snabbare och eliminerar risken för förgiftning med toxiner.

AUTODOC: bekväm onlineshopping

Ett brett urval av bilkemikalier av hög kvalitet finns i vår onlinebutiks katalog. På AUTODOC kan du köpa rengöringsmedel för luftkonditionering, motorer, bromsar och andra viktiga delar. Vi erbjuder rabatter på många av våra produkter. Bli kund hos oss idag och gör dig redo att upptäcka att bilunderhåll av hög kvalitet kan vara billigt.

loader Vänligen vänta...