Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom

AUTODOCs BONUSPROGRAM

Som stamkund hos AUTODOC får du ännu fler fördelar!

Lägg en beställning och få bonuspoäng på ditt konto inom en vecka!

1 poäng+ kr
Hur tjänar jag bonuspoäng?
Håll utkik efter produkter märkta med ”BONUS”. Du får bonuspoäng för alla dessa produkter. När du köper en bonusmärkt produkt sätts beloppet in på ditt personliga konto. Observera att antalet bonuspoäng kan förändras under beställningsprocessen beroende på leveransland, om produktens pris ändras av leverantören, om du väljer att byta ut produkterna i din beställning mot alternativa produkter eller om du betalar för beställningen med bonuspoäng från ditt konto.
1 poäng
När får jag mina bonuspoäng?
Dina bonuspoäng kommer att synas på ditt AUTODOC-konto inom 7 dagar efter att din beställning skickats från vårt lager. Du kan kontrollera ditt bonuspoängsaldo på ditt personliga konto.
Hur kan jag använda mina bonuspoäng?
1 bonuspoäng motsvarar 1 kr. Du kan samla dina bonuspoäng och använda dem för att betala upp till 10 % av totalbeloppet på ditt nästa köp. Bonuspoängen kan användas när som helst – på vilken beställning du vill! För att använda dina bonuspoäng klickar du på knappen "Använd bonus" på betalningssidan när du lägger en beställning. Beställningssumman kommer omedelbart att reduceras med beloppet i ditt bonuspoängsaldo (maximalt 10 % av beställningssumman). De nuvarande villkoren för bonusprogrammet trädde i kraft 2019-07-23.
 30 dagar
Hur länge gäller bonuspoängen?
Dina bonuspoäng är giltiga i 30 dagar från det datum de krediteras ditt konto. Om du vill behålla bonuspoängen på ditt konto måste du lägga en ny beställning. När den nya beställningen skickats kommer dina bonuspoängs giltighetstid att förlängas med ytterligare 30 dagar. Om du väljer att returnera en produkt du fått bonuspoäng för kommer dessa bonuspoäng att dras från ditt bonuskonto.
1 poäng
Finns det produkter som inte ger några bonuspoäng?
Ja, vissa produkter ger inga bonuspoäng. Det gäller till exempel lågprisprodukter och andra specifika produkter, samt varor med hög omsättning för vilka det inte är möjligt att ge bonuspoäng av tekniska skäl.
Hur kan jag använda mina bonuspoäng om min bil inte går sönder så ofta?
Utöver de reservdelar din bil behöver har vi på AUTODOC även ett brett utbud av användbara produkter för vardaglig användning och underhåll. Gå till sektionen ''Biltillbehör'' och använd dina bonuspoäng för att köpa bilvårdsprodukter, interiörtillbehör och många andra prylar.
Vilka belopp baseras bonuspoängen på? Påverkar detta priserna?
De flesta av våra kunder vet att AUTODOC alltid erbjuder de lägsta priserna och de bästa erbjudandena på bilprodukter. Det planerar vi att fortsätta med! Tack vare våra aktiva samarbeten med bildelsleverantörer och -tillverkare kan vi erbjuda bonuspoäng utan att höja priset på våra produkter.
 Stomavgift
Finns det några begränsningar i användningen av bonuspoäng?
Bonuspoäng kan endast användas till att betala för produkter i din beställning. Det innebär att du inte kan använda dina bonuspoäng för att betala exempelvis leveranskostnader, alternativet “Trygg beställning” eller stomavgift. Rabattkuponger kan inte kombineras med bonuspoäng i en och samma beställning. Om du returnerar en artikel kommer de bonuspoäng du fått för den att dras från ditt bonuspoängsaldo.
13920561
kunder använder redan sina bonuspoäng!
Om du har några frågor om bonusprogrammet kan du gärna ställa dem nedan:
Skicka