Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
28 produkter

Sämskskinn för bilvård och dess konstgjorda alternativ tar effektivt bort smuts och polerar ytor, utan att lämna hår eller repor. Tillbehör gjorda av dessa material används under rengöring av lack och färg beläggningen, gras och interiöra delar.

Olika typer av sämskskinn

Dessa tillbehör produceras av:

  • Naturliga, De är perfekta för polering, eftersom de inte lämnar fläckar. Dessa tillbehör säljs till relativt höga priser, men är hållbara.
  • Konstläder. De absorberar vatten och kan med fördel användas för att torka ytorna,  efter en rengöring. Uppsugningsförmågan varierar mellan olika modeller. Generellt är billigare trasor behäftade med sämre hygroskopi, dessutom slits lågpris produkterna ut fort.

Vanligtvis, har tillbehören kvadratisk eller rektangulär form. De kan också erbjudas i form av handskar. Tillbehöret är fast på en hand, vilket gör dem bekväma att använda.

Tips vid användningen av sämskskinn

  1. Använd inte aggressiva rengöringsmedel, t.ex bensin och klorid vid rengöring av sämskskinn.  För rengöring används endast en svag tvållösning.
  2. Torka inte dessa tillbehör till bilen i direkt solljus eller nära uppvärmning enheter.
  3. Läs tillverkarens rekommendationer om förvaring av tillbehören för att tänka på alla detaljer. Till exempel, många produkter bör vara våta i ett slutet rör.

AUTODOC bekväm online shopping

Det bredaste sortimentet av biltillbehör presenteras i vår online-shop. Vi erbjuder dig att köpa sämskskinn. Om du tittar i AUTODOC katalog ofta får du möjligheten att spara pengar, eftersom vi regelbundet erbjuder produkter med topp-kvalite till rabatterade priser. Välj lönsam online-shopping!

loader Vänligen vänta...