Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
93 produkter

Det är rekommenderat att köpa borstar för rengöring av fordonets interiör. I kombination med de korrekta kemiska medlen, hjälper de till att utföra städningen på effektivt och noggrant.

Vilka är de olika borstarna för den interiöra rengöringen?

Dessa tillbehör skiljer sig åt beroende på vilka delar de används till. Kataloger inkluderar tillbehör för:

  • Mattor och säten. Som regel är detta tillbehör med tjocka och styva borst.
  • Klädseln. Att rengöra utan att skada är möjligt med hjälp av dessa tillbehör med mjuka borst, oftast tillverkade av hästhår.
  • Lädersäten. Produkterna har mjukt naturligt hår, som kan ta bort även gammal smuts. De är också lämpliga för plast och ytor av vinyl
  • Svårt förorenade gummimattor och gummidelar. Den aktiva delen på dessa verktyg består antingen av stål eller extra syv nylon.
  • Instrumentpanel. Detta är tillbehör med långa, mjuka borst.
  • Ventilationshål. Detta är smala verktyg med mjuka borst.

När du väljer en produkt online, bör du beakta dess konstruktion. T.ex det finns modeller som är formade som ett timglas, vilka är mycket behagliga att hålla i handen, dubbelsidiga borstar säljs också. har skiljer sig borsten i längd och vidd.

Vissa produkter är inte bara för interiöra delar, utan också för andra bildelar. Man kan framför allt köpa universal modeller med naturliga fibrer, vilka kan motstå både lösningsmedel och även höga temperaturer. Verktyget kan t.ex användas till textiltak på en cabriolet och även däck. Borsten kan lätt rengöras med hjälp av varmt vatten.

Tips för användning av borstar för den interiöra rengöringen.

  1. Använd endast dessa tillbehör med de kemiska produkter som är lämpliga för den exakta delens omsorg.
  2. Var särskilt uppmärksam med tillbehör som har styva hår . Använd inte överdriven kraft på dem under arbetet. Annars finns risk att skada den behandlade ytan.
  3. Rengör tillbehör när arbetet är klart. Många av dem  bör helt enkelt bara skakas eller tvättas under vatten.
  4. Välj en ren och torr plats för förvaringen

AUTODOC: bekväm online-shopping.

Vi sätter rimliga priser på alla produkter, inklusive borstar för invändig rengöring av bilen. leveranserna av ordern är billig. Registrera dig i AutoDoc online-shop, och delta i lönsamma kampanjer och köp det bästa för din bil.

loader Vänligen vänta...