Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
32 produkter

Trafiksäkerheten är beroende på god sikt genom vindrutan. Fläckar på dess yta, skapar distorsion och facklor, som förvärras på sikt. För att undvika detta kan du använda borstar för rengöring av bilfönster. Det produkter med ett överkomligt pris och är enkla att använda. Tack vare dem kommer fordonet alltid att ha ett snyggt utseende.

Vilka är de olika typerna av verktyg för rengöring av bilens fönster.

Tillverkarnas kataloger omfattar produkter med olika arbetande material. Det kan vara:

 • Skum. De har utmärkt vatten-absorberande förmåga tack vare sina porer. De är ofta täckta med ett nät, för att lägga till hållbarhet.
 • Tillverkad av microfiber. De tar bort även oljefläckar. Vanligtvis, fungerar de inte bara för rengöring utan också för glaspolering. De har ofta formen av en svamp eller handske. Det finns två typer av sådana tillbehör:
  • Mjuka.
  • Med borst

Om du besltar att köpa verktyg för fönsterrengöring, var då uppmärksam på handtagets konstruktion det kan vara:

 • Solid. Detta är mycket hållbara och billiga tillbehör. De är dock inte effektiva för rengöring av bakrutan, speciellt inte på högre fordon.
 • Teleskopiska. Med ett sådant verktyg kan man även nå svåråtkomliga ytor. men konstruktionen är ej pålitlig.

Online kan du också köpa ett tillbehör som är försedd med en gummiskrapa. Det är en platta gjord av gummi eller silikon, som effektivt tar bort vatten, och lämnar inga fläckar.

Tips vid användning av borstar för fönsterrengöring

 1. Uppskatta graden av nedsmutsning. Om den är obetydlig, använd inte kemiska produkter.
 2. Tonade rutor bör inte behandlas med hårda tillbehör.
 3. Tvätta tillbehöret i rinnande vatten med jämna mellanrum, på så sätt tas sand och andra slipande partiklar bort som annars kan skada ytan.
 4. Tillbehör tillverkade av microfiber bör ej maskintvättas, använd inte  blekmedel och mjukgörare. Dessa tillbehör bör inte torkas nära element.

AUTODOC: bekväm online shopping

Ett brett utbud av fordonstillbehör presenteras i vår online-shop. Du behöver inte spendera tid och kraft för att söka produkter på flera olika webbplatser. För att göra inköpen ännu bättre,  harAUTODOCregelbundna kampanjer och erbjudanden som gör det möjligt att spara pengar. Gör en beställning nu, med de mest lönsamma villkoren!

loader Vänligen vänta...