Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
116 produkter

Speciella svampar för biltvätt ger en försiktig borttagning av föroreningar från ytor. Liksom hushålls verktyget är de  billiga, men har större porer, som effektivt stoppa små partiklar av smuts, sand och andra slipande ämnen. Tack vare denna egenhet,är risken för att skrapa bilens lack och färg beläggning är nedsatt.

Vilka är de olika typerna av tvättsvampar

Beroende på material

  • Fullskum. De fuktar den behandlade ytan effektivt utan att lämna ludd på ytan, perfekt för rengöring med rengöringsmedel.
  • Med ett lager av microfiber. de har hög hygroskopisk förmåga och kan absorbera även oljiga vätskor. De är perfekt lämpade för polering av ytor då de inte lämnar några fläckar. De kan ofta användas utan kemiska rengöringsmedel.

Tillverkarnas kataloger inkluderar svampar med olika form. De vara rektangulära, ovala, räfflade, eller vara t-formad i genomsnitt.

Tillbehören kan också skilja i styvhet. Mjuka tillbehör är lämpliga för karossdelar och glas, de lämnar inga microrepor. Vanligtvis används de styvare produkterna för fälgrengöring eftersom de inte smular under ett sådant arbete.

Tips vid användning av tvättsvampar

  1. Innan du använder tillbehöret, fuktiga intorkade föroreningar med vatten och behandla med kemiska produkter för rengöring av motsvarande fordonsdelar.
  2. Fukta alltid svampen tungt under användning. På så sätt tvättas slipande partiklar ur tillbehöret, vilket minimerar risken för skador på ytorna.
  3. Använd endast tillbehören tillsammans med speciella tvättprodukter. De lämnar inga fläckar på lack och färg beläggning och leder inte till att färgen mattas.

AUTODOC bekväm online-shopping

Vår online-shop erbjuder ett brett utbud av fordons tillbehör. Här kan du köpa biltvätt svampar och många andra användbara produkter. Redan attraktiva priser blir ännu mer fördelaktiga under våra regelbundna kampanjer. Dessutom, finns en möjlighet att få gratis leverans, vilket ger dig möjligheten att minska kostnaden ytterligare. Gör en online-beställning nu för att börja spara pengar med AUTODOC idag!

loader Vänligen vänta...