Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
16 produkter

Metall lim används allt oftare som alternativ till traditionell svetsning. Det är enkelt att använda och gör det möjligt att binda metall till andra typer av material. Produkten påverkar inte de operativa egenskaperna och hållbarheten på de behandlade komponenterna, vilket ger tillförlitlig fästning.

Vilka är de olika typerna av metall lim?

I limmer kan följande ämnen användas som grund:

 • Cyanoakrylat. Produkter baserade på detta kännetecknas av snabb polymerisation. De härdar under kontakt med den fukt som finns i luften. De är lämpliga för fästning av små delar gjorda av olika sammansatta material.
 • Akryl. Dessa blandningar är effektiva för limning av delar av metall med plast eller gummi. Som regel de härdar de under inflytande av en speciell aktivator. De produkter, som polymeriseras i UV-ljus är ovanligare. De används vanligtvis för limning av metall och glasytor.
 • Epoxyhartser. Produkter av denna typ är kända för utmärkt vidhäftning. De används för limning av delar av metall och legeringar. De är inte lämpliga för delar som utsätts för starka vibrationer.
 • Dimetakrylat etrar. De härdar vid kontakt med metall ytor i frånvaro av syre. De är lämpliga för små mellanrum, t.ex, gängade skarvar.

Vid användning av metall lim.

 1. Kontrollera alltid produktens kompatibilitet med materialet, som du planerar att använda limmet på. Sådan information bör anges på produktens förpackning
 2. Förbered ytan för behandling: ta bort smuts, olja, och torka den sedan noga
 3. Följ rekommendationerna från tillverkaren. Vissa produkter levereras klara att använda. Andra måste blandas före användning. Ibland, med en aktivator, som kommer i ett set med den aktiva substansen tillsätts preliminärt

AutoDoc: bekväma online-köp

 1. Vi rekommenderar att du beställer metall lim i vår butik:
 2. Du hittar produkter från de bästa tillverkarna i vår katalog. Du kan lita på utmärkt kvalitet.
 3. Tack vare ett brett sortiment av bil kemikalier kommer du att kunna välja produkt för ändamålet, enkelt och snabbt.
 4. Erfarna specialister hjälper dig gärna om du har några problem under valet av produkt.
 5. Överkomliga priser, många kampanjer och rabatter som hjälper dig att köpa produkter med hög kvalitet.
loader Vänligen vänta...