Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
17 produkter

Gummi cement är en speciell kemisk förening, baserad på naturligt eller syntetiskt gummi, vilket ger en elastisk limning av delarna. Det anmärkningsvärda är dess motstånd mot fukt påverkan , låga och höga temperaturer, och kan därför användas både inuti och utanför bilen.

Olika typer av gummi cement

  • Vulkaniserande. En dubbel-komponent förening som inte bör blandas före applicering. Det ger pålitlig fastsättning, känd för motstånd mot effekterna av lösningsmedel.
  • Icke-vulkaniserande. En-komponent cement. kräver ingen preliminär blandning, eftersom den levereras färdig. Det härdar när lösningsmedlet inuti blandningen avdunstar

Vid användande av gummi cement

  1. Denna produkt är lättantändlig. På grund av detta, är det förbjudet att använda öppen eld i närheten av platsen där det lagras, eller där arbetet utförs
  2. Flyktiga ämnen i produkten är farliga för luftvägarna, Därför är det är rekommenderat att du endast använder produkten utomhus eller i ett väl ventilerat rum.
  3. Ytorna på de delar som ska limmas ska förberedas preliminärt, genom att ta bort smuts från
  4. ytan med hjälp av speciella rengöringsmedel eller lösningsmedel
  5. Under arbetet bör du följa rekommendationerna för de kemiska produkterna. Oftast, är tjockleken på lager och tiden tills limningen håller noterade på produkt kortet i paketet.
  6. Vissa produkter kräver värme, upp till 160 °С för att härda. En värmepistol, till exempel, används för detta

AutoDoc: bekvämt online-köp

Vår online-shop presenter ett brett sortiment av bil kemiska produkter med hög kvalitet från tillverkare som vunnit internationellt erkännande. Den viktigaste egenskapen i dessa produkter är den lyckliga kombinationen av innovativa lösningar och material med teknik som visat sig god över tid. Därför du kan vara säker på att du köper de mest effektiva och tillförlitligaste produkterna. Väl organiserat arbete av våra medarbetare och genomtänkt logistik främjar de kortaste leveranstiderna . Och med hjälp av vår speciella erbjudande, kommer du att kunna köpa gummi cement och andra produkter, till de mest lönsamma priserna.

loader Vänligen vänta...