Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
4 produkter

Spraylim används för fastsättning av komponenter tillverkade i olika material, med en jämn eller ojämn yta. Riklig och enhetlig applicering uppnås tack vare av ett spraymunstycke. Dessa produkter är perfekta för användning i områden, där åtkomligheten är begränsad, samt för limning av stora komponenter.

Vilka är de olika typerna av spray lim?

  • Universal. De är lämpliga för applicering på nästan alla ytor, trä, glas, plast och andra. De är fuktbeständiga, och används ofta för limning av bildelar på karossen.
  • Specialiserade. De används vanligtvis i samband med reparation i kupén. Kataloger från tillverkare presenterar produkter, utformade för limning av delar som är tillverkade för specifika material som till exempel gummi eller vinyl

Tips vid användning av spraylim

  1. Innan du påbörjar reparationen är det nödvändigt att studera instruktionerna noggrant . Varje tillverkare har sina egna rekommendationer om produktens användning. T.ex bör vissa typer av sprayer placeras i ett väl uppvärmt rum ett par dagar innan du arbeta
  2. Före appliceringen av limmet behöver du rengöra och avfetta den yta som ska behandlas, limningen kommer då att bli mer hållbar.
  3. För att applicera produkten jämnt, är det rekommenderat att hålla burken ca 20-25 cm från delen under arbetet.
  4. Torktiden för limmet efter applikation tills fullt fäste av ytorna uppnåtts beror dels på dess typ och definieras av bil kemikalie tillverkaren.
  5. Rummet där arbetena utförs, bör vara väl ventilerat. Det finns annars risk för förgiftning på grund av avdunstning av giftiga ämnen.
  6. Återstående produkt bör förvaras i enlighet med de rekommendationer som anges på förpackningen. Till exempel temperatur under 5 °C kan orsaka effektivitetsförluster i vissa produkter

AutoDoc: bekväma online-köp

Vid köp av ett spraylim, överväg alltid vilket typ av material du kommer att tillämpa det på. Driftförhållanden för den del som ska behandlas är också viktigt. Allt detta gör det mer komplicerat att välja. För att göra rätt köp, kan du kontakta våra specialister för att få hjälp. De är väl bevandrade i sortimentet och kommer att kunna erbjuda dig den mest lämpliga produkten. Vi har dessutom ofta har kampanjer och ger även möjligheten till gratis leverans. Det är lätt att spara pengar med oss.

loader Vänligen vänta...