Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
38 produkter

Bilglas & vindrutelim skall motstå fukt, direkt solljus och temperaturskillnader. De används för att eliminera obetydliga skador (repor och sprickor) i materialets yta. De fungerar också för att fästa glas i fönster-öppningar, och optiska element i sido speglarnas höljen. De kan även användas i samband med restaurering av belysnings enheter.

Olika typer av lim för bilglas & vindrutor

  • För montage arbeten. De används för fixering av glas i öppningar. De är kända för elasticitet, mycket säker vidhäftning och tål vibrationella laster. Som regel är de gjorda på en polyuretan grund. De polymeriseras vid kontakt med luft fuktighet, eller under påverkan av en aktivator, 2-6 timmar efter applicering.
  • För reparationsarbeten. De är gjorda för att återställa glas ytans jämnhet och blir transparent efter härdning. De bevarar sina operativa egenskaper vid kontinuerlig kontakt med fukt eller direkt solljus. Oftast, är de gjorda på en bas av akryl-komponenter. De hårdnar vid avdunstning av lösningsmedel eller under påverkan av en UV-lampa. Deras polymerisation tar mycket lång tid, ibland upp till 72 timmar. Denna typ av bil kemikalier kan eliminera små sprickor med en längd på upp till 100 mm. Komponenten behöver bytas ut i händelse av allvarligare skador.

Tips vid användningen av lim för bilglas & vindruta.

  1. Det är rekommenderat att anförtro installationen av bilglas till en yrkesman, arbetet är komplicerat och arbetskrävande, och kräver användningen av särskild utrustning och specifika färdigheter
  2. Innan du limmar behöver du rengöra glasets kanter och kanten på dörr-eller fönsteröppningen
  3. Applicering och montage bör utföras snabbt, så att polymerisation inte börjar
  4. Restaurering, relaterade till eliminering av sprickor, bör ges i uppdrag till proffs. Dessa arbeten kräver vissa kunskaper, och användningen av särskild utrustning är inte alltid möjlig.

AutoDoc: bekväma online-köp

AutoDoc online-shop erbjuder dig inte bara rimliga priser utan hög kvalitet och service också. Våra specialister finns alltid på nätet. De är redo att snabbt svara på alla dina frågor om vilken produkt du bör välja eller hur du lägger en order. Och ger dig även aktuell information om pågående kampanjer och rabatter. Tack vare det mobilappen kan du beställa lim för bilglas & vindruta var som helst och när som helst. Tack vare en väl genomtänkt logistik får dina inköp levererade inom de kort.

loader Vänligen vänta...