Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
53 produkter

Universal lim för limning av delar av olika material plast, metall, gummi, läder, trä och annat. Den är lämplig för att fästa interiören, bland annat ljudisolering. Gör skarvar lufttäta.

Vilka är de typerna av universal lim?

 • Snabbt härdande. De är anmärkningsvärda för hög hastighet av kondensation – bara ett par sekunder är nödvändiga för härdning. Limmet sprider sig inte även om det appliceras på en vertikal yta. Vid applicering av lim, se till att göra det snabbt och exakt. Det kommer inte att finnas någon chans att anpassa delarna på rätt sätt i händelse av ett misstag under en limning.
 • Långsamt härdande. Genomsnittligt, tar det 24 timmar för att stelna. De är kända för att enkel användning . Detta lim gör det möjligt att limma delar utan brådska.

Vid användande av universal lim.

 1. Följ Brand säkerhets tips, då sammansättningen av dessa produkter innehåller brandfarliga beståndsdelar
 2. Se till att rummet, där arbetet utförs, är väl ventilerat
 3. Vara mycket försiktig när du använder lim, kemiska ämnen i dem är farliga för hud, ögon och luftvägar.
 4. Före applikation, avlägsna smuts och olja från ytan som skall limmas, det ger en bättre vidhäftning
 5. Vid montage, följ temperaturen spannet som rekommenderas av tillverkaren. För vissa produkter kan det vara 10-30°С
 6. Studera instruktionerna som finns på förpackningen. Vissa produkter kräver omedelbar limning av delar efter appliering av lim sammansättningen. Och med andra, är det rekommenderat att vänta en viss tid, och sammanfoga de limmade ytorna med varandra bara efter det

AutoDoc: bekvämt online-köp

Fler och fler kunder blir lojala kunder från år till år. Det finns några orsaker till detta:

 1. Hög kvalitet och service. Våra specialister är skickliga på att hitta i sortimentet av produkter, De följer ständigt marknadens nyheter och kommer att erbjuda dig den mest lämpliga produkten.
 2. Mobil applikation. Ladda ner det på din smartphone så kan du beställa universal lim till din bil på en bekväm promenad eller under en lunchpaus, eller i en bilkö.
 3. Möjligheten att spara pengar. Vi sätter inte bara rimliga priser, utan har också regelbundna kampanjer, vilket gör det möjligt att köpa produkter som en uppsättning eller till och med få gratis leverans.

Bekväm katalog. Att söka efter produkten som behövs kommer att ta minimalt med tid.

loader Vänligen vänta...