Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
20 produkter

Ett skärmskydd används vid reparationer och underhåll för att skydda lack och färg från beläggning av olja, smuts och mekaniska skador. Det är produkter som är lätta att använda och det gör det möjligt att använda dem även i ditt eget garage, och inte bara i bilverkstäder.

Olika typer av skärmskydd

Kataloger inkluderar tillbehör av varierande material, huvudsakligen:

  • Polypropen. Är ett tåligt, vattentätt material som är motståndskraftigt mot temperatur förändringar, inverkan av olja och kemikalier.
  • Polyvinylklorid. Det är ett användbart och hållbart material, som kännetecknas av vatten-och oljebeständighet.

Vissa modeller har en mjuk fyllning för att skydda skärmarna från repor, bucklor och andra mekaniska skador. Beroende på vilken typ av fästmetod finns följande tillbehör:

  • Med inbyggd magnet.
  • med sugkoppar.

Tillbehören har olika form, de kan vara rektangulära eller med uttag för hjulen, produkter av den senare kategorin är smidiga vid reparation av motsvarande bildel.

Tips vid användning av skärmskydd

  1. Skydden bör fixeras enligt tillverkarens rekommendationer. Produkter med magneter appliceras på lämplig bildel. Tillbehören med sugkoppar fästs genom att trycka på dem. Det skapar ett vacuum och ger pålitligt fäste.
  2. Tillbehören behöver inget särskilt underhåll. I de flesta fall räcker det att torka av dem med en fuktig trasa efter användning
  3. Vid grov nedsmutsning, är ibland maskintvätt möjlig. Mer detaljerad information är specificerad i tillverkarens instruktioner.

AUTODOC bekväm shopping online

Registrera dig på AUTODOC för möjligheten att köpa tillbehör från pålitliga varumärken billigt. Vår online-shop presenterar ett brett urval av produkter av hög kvalitet till låga priser. Rabatter finns på många produkter – detta hjälper dig att spara mer. Besök speciella avsnitt på vår hemsida eller kontakta kundsupporten för att få veta mer. Gör en online-beställning nu och köp skärmskydd kåpor, tält, golvmattor och andra produkter med  de mest lönsamma villkoren.

loader Vänligen vänta...