Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
337 produkter

Skyltramar gör att kan fästa bilens registreringsskyltar säkert, och på så sätt minska risken av förlust eller stöld. Dessutom används tillbehören som prydnader, några av dem ger också skydd från solljus, fukt, smuts, etc.

Olika typer av skyltramar

Beroende på material:

  • Plast. Dessa är flexibla och lätta produkter. Som regel, är de gjorda av polystyren, polypropylen eller polykarbonat. Ramen är resistent mot låga temperaturer, syror och alkalier. Plastmodellerna monteras snabbt och är billiga.
  • Metall. Dessa är tillförlitliga och stöttåliga produkter. Vanligtvis, är de gjorda i stål eller aluminium. De kan täckas med chrome som säkerställer dess motståndskraft mot temperaturer mellan −40 och + 80 ° С.
  • Silikon. Detta är flexibla tillbehör som består av ett metallhölje som täckts med silikon. De är resistenta mot kemiska medel. De passar tätt till stötfångaren, repar inte  vid användningen och bleknar inte i solen.

Beroende på konstruktion:

  • Integrerade skyltar. Registreringsskyltarna är kopplade till ramen med flera självborrande skruvar.dessa modeller har ett överkomligt pris, men ess montering kräver speciella verktyg.
  • Biltillbehör bestående av ett hölje och ett lock. Den första delen är fäst med skruvar, andra är monterad i tillgängliga spår. Locket låses med en speciell fjäderklämma.

Många modeller är prydda med ornament, till exempel bilmärke inskriptioner, text, klistermärken, traceries, etc. Dessutom i kataloger, kan du även hitta tillbehör utrustade med en backkamera, vilket är användbart för parkering. Tillbehör med inbyggda lampor är också efterfrågade.

Tips vid användning av skyltramar

Vid  montering, följ tillverkarens rekommendationer. Vara mycket försiktiga för att inte skada bilen lacken. Kom ihåg att fästen och tillbehör inte får täcka registrerings identifierare.

För montering använd en skruvmejsel och lämpliga skruvar såvida inte instruktionen kräver andra verktyg. ramarna brukar levereras med med skruvar.

Om fästena är utslitna tidigare än ramen,kan du ersätta förslutningen. Många tillverkare erbjuder extra fastsättnings set.

AutoDoc bekväm online-handel

I vår online-shop, kan du köpa skyltramar ramar från kända tillverkare utan bekymmer. Du se sortiment, priser och aktiva kampanjer på webbplatsen eller i den mobila applikationen online – dina köp kommer att levereras inom kortast tid på angiven adress.

loader Vänligen vänta...