Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
678 produkter

Billuftfräschare hjälper till att få bort otrevliga lukter från passagerarutrymmet. De tar inte upp någon stor plats och är enkla att använda.

Vilka typer av luftfräschare finns det?

Beroende på den aromatiska substansens tillstånd finns många varianter av dessa produkter. De vanligaste är:

  • Doftfyllda kartongprodukter (ibland kallade doftisar): Vanligtvis hängs dessa upp på backspegeln inne i bilen. Fördelen med dem är att de har ett lågt pris.
  • Vätska: I regel är dessa behållare med aromatisk vätska som fästs på luftventilerna inne i bilen. De håller längre än doftfyllda tillbehör.
  • Granulat: Vanligtvis säljs dessa i påsar. De kan fästas på värmegallret eller hängas i bakspegeln. Deras största fördel är lång livslängd.
  • Gelé: Det här är behållare som innehåller en geléliknande substans. Du kan till exempel placera dem på instrumentbrädan eller under sätet. De läcker inte eftersom gelén inuti är väldigt tjock. I de flesta fall håller de längre än de med vätska i.
  • Elektronisk: Den här kategorin inkluderar jonisatorer, vilka är bra för människor. De får ström genom cigarettuttaget eller genom batterier.

De här biltillbehören skiljer sig även åt i hur de fungerar. En del absorberar dålig lukt medan andra enbart maskerar den genom att ge ifrån sig en behaglig doft.

Att tänka på vid användning av luftfräschare

  1. Studera alltid tillverkarens instruktioner och följ rekommendationerna. Till exempel fungerar vissa produkter bara korrekt i en viss position. Vissa luftfräschares design gör det även möjligt att justera doftens intensitet.
  2. Tvätta händerna noga med tvål efter att du installerat tillbehören.
  3. Var väldigt försiktig när det finns barn i passagerarutrymmet. Låt dem inte smaka på doftsatt gelé, vätska eller granulater.

AUTODOC: smidig shopping online

Vår onlineshop erbjuder en mängd med högkvalitativa biltillbehör. Du kan köpa luftfräschare och andra produkter till de mest fördelaktiga villkoren. Dessutom har vi överkomliga priser och regelbundna kampanjer. Att köpa de bästa produkterna billigt är möjligt – se efter själv! Bli AUTODOC-kund idag och låt fyndjakten börja.

loader Vänligen vänta...