Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
43 produkter

När du reser med bilen, kan husdjur smutsa ner och till och med även skada stoppningen. Speciella bilklädslar för husdjur kan hjälpa till att undvika detta. De förenklar rengöringen av passagerarutrymmet från smuts och hår betydligt.

Olika typer av bilklädslar för husdjur

  • Dessa tillbehör skiljer sig i produktions material. Det kan vara Oxford, polyvinylklorid, Cordura, presenning. Biltillbehör som presenteras i kataloger kan delas in i följande grupper:
  • Som täcker en del av passagerarsätet, till exempel, två tredjedelar av det. Med detta tillbehör är det möjligt att rymma inte bara en sällskapsdjur utan också en person. Som regel är objekt av denna typ relativt billiga.
  • Heltäckande av passagerarsätet. Ditt fyrbenta husdjur kommer att kunna ligga bekvämt och klädseln skyddas.
  • Omvälvande. Du välja ett objekt som kan täcka antingen sitsen helt eller två tredjedelar av det. När produkten är placerad delvis, finns det också utrymme för en eller två passagerare. Det är rimligt att köpa ett sådant biltillbehör för ett växande husdjur. Nackdelen är ett ganska högt pris.

Produkterna kan fästas:

  • Till baksätet enbart.
  • Från ena sidan - till baksidan, från den andra - till bakre delen av framsätena. De ser ut som hängmattor. Om du vill, kan du välja ett objekt utrustade med sidoväggar för att även skydda dörren.

Tips vid användningen av bilklädslar för husdjur

  1. Installera och ta hand om tillbehöret enligt tillverkarens anvisningar. Som regel fungerar det med maskintvätt. Du bör följa det rekommenderade tvättråden. Förvara tillbehöret i ett speciellt fodral om det såldes i ett kit med omslag.
  2. Beakta att denna produkt inte skyddar ditt husdjur mot kollisioner under resan. För detta, bör du använda ett standard bilbälte och en särskild rem. Dessutom erbjuder vissa tillverkare tillförlitliga transportburar.
  3. Under den kalla årstiden, är det rekommenderat att installera tillbehöret, efter att ha värmt passagerarutrymmet i förväg.

AutoDoc, bekväm online shopping

Endast högkvalitativa tillbehör för husdjurs transport presenteras i vår webbshop. Här kan du köpa bil klädslar för sällskapsdjur, transportburar och andra produkter på bara några få klick. AutoDoc specialister behandlar din online-beställning snabbt och ditt paket kommer att skickas till dig. Om du lyckas göra dina inköp under pågående kampanjer, kan du spara ännu mer.

loader Vänligen vänta...