Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
26 produkter

Snöskyfflar är kompakta och enkla verktyg som kan användas för att rensa en parkeringsplats från snö, eller skotta fram en bil som fastnat i en snödriva. De är utrustade med ett korta handtag och ett djupt skovelblad.

Vilka är de olika typerna av snöskyfflar

En snöskyffel kan vara gjord av:

  • Plast. Dessa är lätta och korrosionsfria. Dess nackdel är relativt kort hållbarhet. Vissa modeller har en framkant av metall, vilket gör dem mer robusta.
  • Stål. Är ganska tunga men hållbara verktyg. De är också mer effektiva även för  att bryta is.
  • Aluminium. Är lätta men ändå robusta produkter.

När du väljer dessa verktyg i en online-shop, uppmärksamma då bladstorlek. Till exempel kan längden och bredden vara 35 och 22 eller 30 och 27 cm. Skyffel- kapacitet avgörs av dessa värden.

Handtagen är tillverkade av metall, plast eller trä. I de flesta fall har metallprodukter plast eller gummi inläggningar. Beroende på design, är handtagen indelade i demonterbara, vikbara och teleskopiska. Dess längd kan vara, t.ex 63 eller 90 cm. Vissa föremål som går att hitta i kataloger har praktiska förvaringsväskor.

Tips vid användning av snöskyfflar

  1. Använd endast verktyget som avsett, och försöka att inte samla in för mycket snö på en gång.
  2. Förvara verktyget rent och torrt. Torka av den efter att ha tagit bort all smuts.
  3. Om du väljer en metall produkt, bör du utföra en anti-korrosion behandling för att förlänga dess livslängd.

AutoDoc, bekväm online shopping

På vår hemsida, kan du snabbt köpa snöskyfflar och andra produkter. AutoDoc specialister kommer att behandla din online-beställning snabbt och skickar dina produkter så fort som möjligt. Dessutom, kan du köpa andra biltillbehör billigt. Vi har alltid låga priser och erbjuder ofta rabatter. Missa inte denna möjlighet att spara!

loader Vänligen vänta...