Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
61 produkter

Vindruteskydd kommer att skydda din vindruta från snö uppbyggnad och frost i vinter och på sommaren från varma solstrålar och damm. Till skillnad från bilöverdrag, så kommer vindruteskydd i mindre storlekar och kan sättas på plats inom några sekunder. De fungerar för alldagligt användande.

Typer av vindruteskydd

Tillverkare erbjuder produkter som skiljer sig i längd och bredd. Till exempel, småbilsägare köper normalt sett accessoarer inom parametrarna lika med 60 och 130 cm. Det finns även universella accessoarer gjorde för att passa de flesta bilmodeller. Höjden för dessa är generellt i mellan 70 och 80 cm i längd, och 150 cm i bredd. För större bilar som lätta lastbilar, kan du beställa accessoarer i större storlekar online. Som regel, så är längden på dessa över 100 cm och bredden når över 165 cm.

Hållbart material som stöter ifrån sig vatten, som tål låga och höga temperaturer, används för vindruteskydd. Oftast används något av dessa material:

 • polypropen
 • dakron
 • terylen
 • bomull blandat med aluminiumfolie

För att fästa ordentligt på din bils vindruta, så kan accessoarerna vara utrustade med följande sätt att fästas:

 • magneter
 • elastisk tejp för att sätta på sidospeglarna
 • strips med fästningarna som kopplas in vid fälgarna
 • karsborrband
 • sugproppar
 • förlängningar av tyget som kan sättas fast vid dörr, etc.

Vissa accessoarer kommer med extra fästningar. Som till exempel, långa tygkanter har snören som kan knytas på insidan av bilen. Tack vare detta, så hålls dessa på plats trots de starkaste vindar.

Våra kataloger har flera produkter som också kan hjälpa skydda de främre sido dörrarnas fönster. Dessa modeller kan även ha en speciell ficka för de bakre fönstrena.

Hur man använder vindruteskydd

 1. Skyddet bör monteras under vindrutetorkarna och sättas fast med fästningar, enligt tillverkarens rekommendationer.
 2. Hur du tar hand om accessoarerna beror på vilket material det är av. Somliga accessoarer kan man bara använda en våt svamp och rengöringsmedel. Många måste dock maskintvättas på låg temperatur: som t.ex. de gjorda av terylen - på +30 °C.
 3. Accessoarerna bör förvaras i ett torrt ställe. Om det kommer med någon typ av förvaring med kitet, använd det. På så sätt hjälper du inte bara livslängden på skyddet, utan sparar även utrymme.

AUTODOC: bekväma online köp

Bli kund hos AUTODOC online affär och njut av enkel shopping - köp vindruteskydd på ett bekvämt sätt! Du kom mer lätt hitta allt du behöver tack vare vår användarvänliga hemsida. Vi har också skapat en handig app. Använd den, du kommer inte endast kunna söka på produkternas karaktär, utan också hitta mer om våra priser och pågående kampanjer, medan du kan lägga beställningar var som helst, när som helst. Registrera dig hos AUTODOC på direkten och köp högkvalités reservdelar och accessoarer - hos oss är det bekvämt och kostnadseffektivt.

loader Vänligen vänta...