Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
50 produkter

I händelse av plötsligt bilhaveri som orsakats av ett fel eller en trafikolycka, särskilt utanför staden, är det nödvändigt att sätta på sig säkerhetsvästar. De gör att förare och passagerare synliga för andra trafikanter på natten eller i andra begränsade siktförhållanden. I många länder, är det lag att förvara sådana tillbehör i bilen. Det är billiga produkter och kan även användas vid t.ex cykling.

Vilka är de olika typerna av säkerhetsvästar

Olika material:

  • Av polyester. De behåller sina klara färger länge, även vid regelbunden användning. De bleknar inte även om de utsätts för konstant solljus, och de torkar fort.
  • Av nylon. Dessa tillbehör har en låg vikt och är mycket hållbara och är mycket resistenta mot mekaniskt slitage.

Olika färger:

  • Gula
  • Brandgula
  • Röda

Kataloger innehåller även tillbehör med olika varningssignaler ryggen. Men det är hur tillbehören skiljer sig i storlek som du bör tänka på när du väljer. Alltså inte bara att du kan köpa tillbehör för vuxna, utan också till barn. Det finns t.ex, artiklar för barn, i åldrarna 4-7 och 8-13 år.

Hur man använder en säkerhetsväst

  1. Tillbehören bör hållas rena. Vanligtvis tål de maskintvätt utan centrifugering. Det rekommenderas inte att man stryker och tillbehören. Ibland, markerar producenterna för vilket antal tvättar tillbehören är utformade. Livslängden är beroende på hur de förvaras och används.
  2. Tillbehören bör finnas till hands hela tiden, så att de kan tas på om en akut situation uppstår. Ofta, är det definierade i lagen hur tillbehören bör förvaras i bilen.
  3. Västarna skall användas över kläderna. Inte bara föraren behöver använda dem, utan även alla passagerare.

AutoDoc: bekväma online köp

I vår online-shop kan du köpa västar och många andra tillbehör till lågt pris. Om det dessutom, är aktiva erbjudande för produkterna du har valt, kan du få rabatt. Det är värt att nämna att du inte bara kan göra inköp online på AutoDoc webbplats, utan också via vår bekväma mobila applikation. Bli vår kund i dag och gör komfortabla och lönsamma inköp.

loader Vänligen vänta...