Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
96 produkter

Det rekommendera att köpa en isskrapa för vård av bilens kaross och rutor under hård frost. Du kommer att kunna rengöra bilen snabbt och enkelt, utan skador på din bil.

Olika typer av isskrapor

Beroende på  konstruktion, finns tillbehör med:

 • Produkter med fast längd. De är inte alltid bekväma för rengöring av svåråtkomliga ställen. Deras största fördel är dess tillförlitlighet.
 • Produkter med ett utdragbart handtag. De är särskilt praktiska, till exempel vid rengöring av taket, speciellt för människor som inte är långa och för ägare av höga fordon. Vissa tillbehör i denna kategori kännetecknas av ganska låg hållbarhet.

När du väljer en produkt online, ta då hänsyn till, att många tillverkare förser dem med extra element. De kan till exempel vara:

 • Tänder. Stora isbildningar kan spräckas med deras hjälp.
 • Borstar för avlägsnande av snö och is . De är gjorda av borst av olika styvhet.Det  är ofta lättare att ta bort tunga lager av snö med hjälp av ett hårt tillbehör, medan mjuka borst rengör bilens kaross försiktigt.
 • En vattentät handske som hjälper till att skydda dina händer från kyla när du arbetar.
 • Ett värme-element tar bort behovet av att trycka hårt på glaset, vilket minimerar risken för skador. Värmen levereras med hjälp av en kabel och drivs från tändaruttaget.
 • Inbyggd ficklampa. Det ger enklare rengöring av karossen på natten.

Tillverkare använder olika material i produktionen av handtagen, till t.ex:

 • Plast. produkterna som tillverkas av plast kännetecknas inte av hållbarhet men säljs till rimliga priser.
 • ABS-plast tål även låga temperaturer.
 • Polykarbonat. Tillbehör tillverkade av detta material kan lätt användas under en längre tid.

Produkterna som presenteras i kataloger har också olika material på den arbetande ytan det kan t.ex vara bummi, plast eller silikon.

Tips för användning av isskrapor.

 1. Rengör glaset på kvälle, då det är svårare att göra på morgonen.
 2. Innan du börjar, starta bilen, sätt på värmen, och vik bort vindrutetorkarna.
 3. Börja rengöra sidorutorna först. Vindrutan kommer att bli varmare med hjälp av den påslagna värmaren. På så sätt kommer det att bli enklare att ta bort is beläggningar.
 4. Försök att undvika slumpmässiga rörelser, rikta verktyget åt ett håll.
 5. Rengör den arbetande ytan regelbundet.
 6. Om du använder ett uppvärmt tillbehör, håll det inte på en yta längre än två minuter. placera inte verktyget i förvaring förrän det svalnat helt.

AUTODOC bekväm online shopping

Du kan välja skrapor för snö och isborttagning, rengöringsdukar, tvättsvampar och ett urval av användbara tillbehör i vår online-shop. Om du behöver råd, vänligen kontakta våra specialister på vår kundsupport, de berättar gärna mer om produkten, pågående kampanjer och aktuella rabatter. Beställ hållbara och praktiska tillbehör i vår shop, för att det är enkelt och billigt.

loader Vänligen vänta...