Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
13 produkter

En kylväska är oumbärlig när du har en picknick eller under en lång bilresa. Väskan håller produkterna färska och du kommer alltid att kunna ha svalkande dryck till hands. Dessutom ger de en möjlighet att transportera läkemedel som kräver särskilda förvaringsanvisningar. Dessa lättanvända enheter kännetecknas av ett lågt pris jämfört med en standard kylutrustning.

Olika typer av kylväskor.

Tillverkarnas kataloger erbjuder produkter som skiljer sig i driftsätt:

  • Termisk isolering. Detta är förseglade väskor, vars inre vanligtvis har en folierad reflekterande beläggning. Innehållet i dessa behållare förblir sval i genomsnitt 12 timmar. Dessutom medföljer det ofta is förpackningar som kan förbättra dess prestanda. Termiskt isolerande väskor är billiga, men kan inte användas för lång förvaring matvaror.
  • Genererar kyla. Sådana enheter drivs av bilens elsystem och ansluts till cigarettändaruttaget. De kan kyla livsmedel och drycker, de är därför perfekta för längre resor.

För transport kan kylväskan ha:

  • Handtag
  • En justerbar rem för att kunna bära den över axeln.
  • Hjul för att enkelt kunna förflytta även större enheter.

Online kan du  köpa tillbehör med olika volym: 9, 15, 30 liter, etc. Dessutom erbjuder tillverkare produkter utrustade med ytterligare finesser. Det kan till exempel var fickor för servetter och andra små saker.

Tips vid användning av kylväskor

  1. Innan du användning, studera tillverkarens rekommendationer noggrant, överbelasta inte väskan för att undvika skador.
  2. Förvara inte mat i väskan längre tid än det som anges av tillverkaren.
  3. Efter användning, rengör behållaren med en våt trasa eller svamp som fuktats i en tvållösning. Använd inte aggressiva kemiska medel.
  4. Tänk på att i de flesta fall kan termiskt isolerande väskor även användas för lagring av uppvärmd  mat. Temperaturen på maten kommer att förbli densamma för en tid.

AutoDoc,bekväm online shopping.

Här kan du köpa kylväskor och andra biltillbehör. Vår erfarna support specialister kommer att behandla din order snabbt och ordna med leverans snarast möjligt. Och om du gör en beställning när våra kampanjer är aktiva, kommer du att kunna spara pengar. Bli kund hos AutoDoc online-butik idag!

loader Vänligen vänta...