Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Takbox

visa
Markera kategori
Tillverkare
92 produkter

Skidbox: allt du behöver veta

Det finns tillfällen när du behöver ta med mer bagage för resan än vad som ryms i bagageutrymmet. Du kan lägga en del av det i kupén, men det orsakar ofta olägenhet för passagerarna. En skidbox löser detta problem. Skrymmande föremål passar perfekt i dem.

Olika typer av takboxar

Dessa produkter skiljer sig åt i olika egenskaper, däribland följande:

 • Maximal belastning. Det kan vara 40, 70, 80, 100 kg.
 • Kapacitet. Det finns modeller för den lilla familjebilen med upp till 300 liters volym, för stora familjebilar - upp till 500 liter. Och för ett terränggående fordon eller van, kan du markera den behållare som kan lagra upp till 660 liter.
 • Dimensioner. Det finns biltillbehör mindre än 1,5 m eller mer än 2 m långa. bredden kan vara 70, 78, 85 cm. korta och breda modeller är lämpliga för att transportera ett tält eller reservhjul. Och långa och smala takbox till bil är bra för transport av fiskespön och sportutrustning.
 • Produktionsmaterial. Det finns t.ex mjuka textilprodukter vars största fördel är ett överkomligt pris. Slitstarka plast tillbehör skydda innehållet från skadliga miljöfaktorer. Dessutom äventyrar de inte bilens aerodynamiska egenskaper.
 • Hur de öppnas. Vissa tillbehör kan öppnas på två sidor, andra bara på en.

Tips vid användning av takboxar

 1. Följ tillverkarens anvisning. överskrid inte angiven maxlast och körhastighet.
 2. Försök att fördela lasten på ett sätt som gör att den största delen placeras i mitten av boxen.
 3. Fäst små föremål med spännband om de tillhandahålls.
 4. förvara sportutrustning i särskilda väskor.
 5. Använd inte boxar för transport av brandfarliga och explosiva ämnen.
 6. Kontrollera att infäsningen är korrekt inan avfärd, och vid varje stopp. om last som ej fästs riktigt faller av kan det orsaka en olycka.
 7. Ta bort tillbehöret innan du besöker en biltvätt. Som regel kräver dess rengöring bara vatten med viss mängd rengöringsmedel utan alkohol och klorid. Det rekommenderas att torka tillbehöret med en ren mjuk trasa.

AutoDoc,bekväma online köp

Vår katalog innehåller allt du behöver för säker och bekväm bagagetransport. Här kan du beställa skidbox, bagageutrymmes organisatörer, skidväskor, Lasthållare och andra tillbehör. Följ aktuella kampanjer på webbplatsen,de ger dig en möjlighet att köpa utmärkt utrustning billigt. Och om du behöver mer information om en produkt, kontakta specialisterna i vår kundservice. De kommer gärna rådgöra dig online. Gör bara bra inköp på AutoDoc!

loader Vänligen vänta...