Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
5 produkter

Skidväskor är ett tillförlitligt sätt att skydda utrustningen från mekaniska skador och nedsmutsning under transport. Dessa tillbehör underlättar transport av sportutrustning och förhindrar även att smuts och vatten från dem kommer in i kupén.

Vilka är de olika typerna av skidväskor

Enligt material:

  • Textil. Detta är hållbara produkter som skyddar väl från damm  och är relativt billiga. Denna Kategori innehåller också tillbehör av vattentätt tyg, till exempel, nylon och polyester.
  • Läder. De är resistenta mot mekaniska skador och ser dessutom bra ut.
  • Plast. Som regel är detta tillförlitliga och rymliga tillbehör som även tål stötar.

Du kan hitta modeller för män och kvinnor i kataloger, de skiljer sig från varandra genom designfunktioner. De förstnämnda är oftast gjorda i klassiska mörka färger, medan de andra – har en ljusare färgsättning.

Skidväskor varierar i storlekar beroende på längden på utrustningen de är gjorda för. Allt mellan 165 – 210 cm.

Enligt konstruktion::

  • Mjuka produkter utan fasta delar. De är ofta gjorda för en person utrustning. Dessa är lätta tillbehör som tar minsta möjliga plats i bilen.
  • Enheter med stötsäkra inlägg. En mjuk fyllning är insydd i dess foder längs hela längden eller bara där fästen finns. Det absorberar stötar och,skyddar således  innehållet från skadas.
  • Väskor utrustade med hjul för enklare transport. De rymmer, som regel, flera skidpar. Vissa väskor kan inte bara transportera utrustningen utan även sportkläder.

Många modeller kompletteras med ytterligare finesser. T.ex: fickor för förvaring av glasögon och handskar, öljetter för dränering av smältvatten ,reflexer, remmar för att göra tillbehöret mindre, och mycket mer.

Tips vid användning av skidväskor

  1. Produkterna kan inte bara användas för transport, utan också för att förvara utrustningen utanför säsong. Det är viktigt att  öppna förslutningen något för bättre luftcirkulation.
  2. Du bör ta hand om tillbehöret enligt tillverkarens anvisning. Läderprodukter bör rengöras med hjälp av en våt trasa, textil tvättas. Vissa modeller måste dock  tvättas för hand.
  3. Det är önskvärt att torka skidväskor utomhus eller i väl ventilerade rum. Samtidigt är det också viktigt att undvika direkt solljus eftersom det kan leda till väsentlig blekning.

AutoDoc,bekväma online köp

Vill du köpa skidväskor till fyndpriser? På Autodoc presenteras ett brett sortiment av väskor till överkomliga priser. Dessutom är det kampanj på flera produkter, vilket gör att du sparar pengar. Gör en beställning i vår online butik redan idag och köp  biltillbehören du behöver med fördelaktiga villkor.

loader Vänligen vänta...