Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
75 produkter

Du bör köpa solskydd till bilens rutor om du vill skydda din bils interiör från att blekas av solens strålar. Många modeller förhindrar också insekter och damm från att tränga in i fordonet. Dessutom skuggar de kupén och gör den mysig.

Vilka är de olika typerna av solskydd till bilen rutor?

  • Glidande textil produkter. De är t.ex gjorda av polyester och är gardiner som fästs i fönster öppningens metall eller plast guider. Tyget kan enkelt flyttas åt sidan, för att höja och sänka fönstren. De ger skuggning endast om gardinen är fördragen. Olika färger finns tillgängliga, du kommer därför lätt att hitta ett fordonstillbehör, som kommer att matcha din bil interiör. Dessutom finns det tillbehör, där de yttre och inre sidorna skiljer sig åt.
  • Rullgardiner. Som regel rullas de upp när en knapp trycks in. De säljs ofta till ett fördelaktigt pris. De monteras direkt på glasytan med hjälp av sugkoppar eller strax ovanför med självborrande skruvar.
  • Solskydds skärmar. De är gjorda av, till exempel, nylon eller polyvinylklorid. De är universal tillbehör som är lätta att installera . självhäftande kuddar eller sugkoppar används för att fästa tillbehöret på fönstret. Priset på dessa tillbehör är ganska lågt. Oftast, de är mindre än fönstret, och ger därför inte tillräckligt med skugga.
  • Ram modeller. En speciell metall ram täckt med särskild tät väv, som förhindrar inträngning av insekter i kabinen. Krokar eller magnetiska fästen används för installation. Dessa tillbehör brukar passa till alla bilar och är lätta att montera. I vissa fall kan rutan kan imma igen. Dessutom, dessa produkter kännetecknas inte av ett lågt pris.

Tips vid användningen av solskydd.

  1. Vid installation, följ instruktionerna och använd de fästen som medföljer produkten.
  2. Rengör tillbehören enligt tillverkarens rekommendationer. Som regel bör produkter som tillverkas av polyvinylklorid torkas av regelbundet med en våt trasa. Tvätt eller kemtvätt rekommenderas för textila tillbehör.
  3. Försök att inte demontera en ram-produkt för ofta, då de kan förlora sin form.

AUTODOC: bekväm online-shop

Ett brett urval av olika biltillbehör presenteras i vår online-shop, inklusive solkyddsprodukter klädslar, kupé mattor och rattskydd. Om du har problem med att välja en produkt från vårt sortiment, kontakta vår kundsupport. De ger dig gärna all den information du behöver och hjälper även till med inköpet. Om en kampanj är tillämplig på de produkter du behöver, väntar goda rabatter dig. Gör ett online-inköp hos AUTODOC, det är bekvämt och lönsamt

loader Vänligen vänta...