Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
62 produkter

De flesta husdjur rör sig slumpmässigt i passagerarutrymmet och kan distrahera föraren från vägen under resan. Transportburar hjälper till att lösa detta problem. De begränsar djurets rörelser, och på samma gång, ger djuret en bekväm ställning inne i bilen. Tack vare detta, kommer husdjuret att vara skyddat från stötar och bilklädseln - från smuts och repor.

Olika typer av transportburar

Tillverkarnas kataloger presenterar produkter som skiljer sig i konstruktion och produktions material. De mest populära är:

  • Mjuka sidor, Husdjurs väskor och ryggsäckar. Dessa produkter har vanligtvis en ram täckt med tåligt ventilerande tyg och med nätfönster för bra sikt. Dessa tillbehör kan vara fästa i sätet med hjälp av ett bälte och kan bäras som en väska efter resan tack vare ett handtag. De är konstruerade för transport av små husdjur.
  • Plast burar. De kan placeras både i kupén och i bagagen. Produkterna rengörs enkelt, och är ofta utrustade med en avtagbar vattenskål. Vissa objekt har hjul och ett långt skaft.
  • Metall lådor. De ger perfekt luftcirkulation. Många enheter är även lämpliga för transport av stora hundar eftersom de har en bred dörr. Plastprodukter är billigare, metall är mer hållbara.

Tips vid användningen av transportburar

  1. Använd tillbehör som motsvarar ditt husdjurs storlek. Tillverkarna brukar ange  rekommenderad vikt.
  2. Täck inte över ventilationshålen.
  3. Vid transport, bör enheterna fästas säkert. För detta ändamål används vanligen standard säkerhetsbälten och förslutningar på transportburen.
  4. Under en långresa stanna då och då för att låta ditt husdjur gå och dricka. Ventilera din bil.
  5. Rengör tillbehöret enligt tillverkarens anvisningar. Som regel kan flyttbara textil täcken maskintvättas. Plast-och metallprodukter torkas av med en våt svamp.

AutoDoc, bekväm online shopping

I vår nätbutik kan du beställa transportburar och andra produkter till överkomliga priser. Och tack vare olika kampanjer, har du en möjlighet att spara ännu mer. Du kan få veta mer om dem genom att kontakta AutoDoc specialister i vår online-chatt eller via telefon. Registrera dig på webbplatsen eller installera den mobila applikationen för att alltid vara medveten om gynnsamma erbjudanden.

loader Vänligen vänta...