Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
59 produkter

Verktygsvagnar är flyttbara metall vagnar som är till för att förvara och transportera verktyg. De har kraftiga svängbara hjul som gör att man kan förflytta verktygen mellan platserna man arbetar med. De ger en möjlighet att organisera verktygen och arbetsplatsen för att hålla dessa i ordning.

Typer av verktygsvagnar

Olika utseende:

  • Hyllvagnar. De här vagnarna har flera öppna hyllor. De passar bra för att förvara stora föremål och mindre bildelar, t.ex. styrstavar, alternatorer, startkablar och bromsskivor.
  • Vagnar med lådor. De här vagnarna har lådor i varierande storlekar. Antalet lådor kan variera mellan 8 eller 15 stycken. Dessa vagnar har ofta lås för dörren, lådinlägg i skum och dörrstängare. En fördel med stängda modeller är att överdelen kan användas som arbetsbord.
  • Vagnar med hyllor och lådor. Den här typen har både öppna och stängda fack. En universell produkt.

Andra saker som kan skilja sig mellan modeller:

  • Tjocklek på väggarna. På de vanligaste modellerna är väggarna mellan 0,8 till 1,2 mm. Ju tjockare väggarna är, ju tåligare och hållbarare är vagnen.
  • Lastkapacitet. Den varierar beroende på antal hyllor och lådor. Små modeller klarar ofta ca 15 kg medan större modeller kan lastas med upp till 30 kg. Den högsta vikten för den övre hyllan kan nå 40 kg.
  • Typ av lådor. Oftast är rullskenor eller teleskopsystem med kullager vanligast.
  • Låsbara hjul. De gör det möjligt att hålla verktygsvagnen fixerad och gör att den står stabilt oavsett underlag.
  • Lister för utrustning. Flera modeller har lister med krokar, magneter el liknande för att kunna hänga upp verktyg som används ofta.

Idag är det möjligt att köpa verktygsvagnar som innehåller allt som behövs. De är utrustade med de populäraste verktygen för bilreparation, t.ex. skruvdragare, skiftnycklar, spärrnycklar m.m. Antalet verktyg är antingen 200 eller 387 st. Priset för en redan fylld vagn beror på priset på verktygen i den.

Tips vid användning av verktygsvagnar

Läs alltid tillverkarens instruktioner innan du använder vagnen. Lasta den inte mer än tillåtet. Om du behöver rengöra vagnen, gör det med en mjuk trasa. Använd inte lösningsmedel eller slipmedel och förvara inte verktygsvagnen i för hög luftfuktighet. Smörj även skenorna för lådorna ibland.

AUTODOC: bekväm shopping online

Letar du efter en webbshop där du kan hitta billiga verktyg för bilreparationer?

Välkommen till AUTODOC. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa produkter. Vi har kampanjer på många produkter. Det är enkelt att spara med AUTODOC, lägg bara din order via webbshoppen eller via vår app i din mobil och se själv.

loader Vänligen vänta...