Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
6 produkter

Lås till verktygsvagnar gör att dyra verktyg kan skyddas genom att begränsa tillgången till dem. Låsen skyddar också dörrarna från att av misstag öppnas när man flyttar runt vagnen.

Olika typer av lås till verktygsvagnar

  • Blockering. De är enkelt utformade. Dessa låser inte lådorna, men fäster dem i en speciell position för att undvika att de öppnas av misstag. Den här typen av lås är billiga.
  • Lås. Delarna låses med en nyckel, platt eller cylindrisk. Beroende på hur man har satt fast dem kan de vara monterade lås eller hänglås. Det första är sitter på dörrens utsida, de andra har en kedja som går genom ett fäste på fronten till lådorna.

Bland fasta lås är de populäraste modellerna lås med en liten roterande spärr.

I moderna webbshopar är det möjligt att hitta verktygsvagnar med en central låsmekanism som låser alla delar samtidigt. De är ofta en lång stång med bultar som låses när man vrider på nyckeln.

Tips vid användning av lås till verktygsvagnar

Följ alltid tillverkarens rekommendationer. Ta inte i för hårt när du öppnar lådorna, då kan de gå sönder. Om det är svårt att öppna låset, smörj in det med speciellt avsett medel och försök igen. Använd bara originalnycklar när du låser vagnen. Andra försök kan skada låset.

AUTODOC: bekväm shopping online

Vill du köpa lås till verktygsvagnar och andra tillbehör till ett bra pris utan besvär?

Vi har tagit fram en enkel och användarvänlig katalog där du hittar de verktyg du behöver genom bara några klick. Alla produkter som vi presenterar är relativt billiga och kända för att ha utmärkt kvalitét. Vi har kampanjer på många verktyg som hjälper dig att spara mera. Betala inte för mycket – lägg din order i vår webbshop eller via vår app i din mobil direkt.

loader Vänligen vänta...