Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
31 produkter

Slipskivor hjälper till att utvidga utrustningens funktioner. Med deras hjälp är det möjligt att slipa verktyg, skära metall, slipa och polera ytor.

Vilka typer av slipskivor finns det?

För olika syften:

  • Skärskivor. Arbetselementet i dessa skivor är en platta (skärande kant). De är till för att skära små metalldelar.
  • Tråd. De ser ut som en metallborste med knut eller vågprofilerade tråd. Perfekt för att ta bort gammal färg från karossen.
  • Slipande. De har en slipande yta. Effektiv för att jämna ut oregelbundenheter på reservdelar. Används t.ex. för att rengöra svetsar.
  • Polerande. Tillverkade av filt eller något annat mjukt tyg. Används för att utföra slutbehandlingar. Gör att bildelarna ser jämna och glänsande ut. Lämpliga för att polera lackarbete.
  • Skärpande. Avsedda för grov behandling av metalldelar. Kan också användas för att skärpa blad och eggar på olika verktyg.

Tips på hur du bäst använder slipskivor

Använd bara skivor med dimensioner som tillverkaren rekommenderat. Reservdelar av fel storlek kan leda till olyckor. Dessutom bör tillbehören alltid vara anpassade till ytans egenskaper de ska utföra jobbet på.

Använd personlig skyddsutrustning: glasögon, handskar och munskydd.

Undvik att värma målade karosseridelar eller plastdelar när de poleras. Lackets färg och struktur kan annars ändras och plastkomponenter smälta på ytan.

AUTODOC: bekväm shopping online

Slipskivor är användbara för väldigt många uppgifter. Särskilt om du har flera utbytbara skivor. Vi rekommenderar att du köper ett set med slipskivor så att du kan ha allt du behöver nära till hands. Dessutom sparar du fraktkostnad om du handlar flera produkter på en gång. Tack vare låga priser på alla våra produkter kan du få ännu mer för samma mängd pengar. För att få detaljerad information om varje produkt, vilka elektriska verktyg den är kompatibel med, aktuella erbjudanden och leveransvillkor, ta kontakt med våra specialister.

loader Vänligen vänta...