Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
80-3516
0,00 kr
Din kundvagn är tom

Däck 225/45 R17

Tillverkare
Välj från 700 högkvalitativa 225/45 R17 Däck till bil!
Objekt per sida:

225/45 R17-däck till personbilar innehar följande egenskaper: en profilbredd på 225 mm, en fälgdiameter på 17 tum och ett förhållande mellan höjd och bredd på 45 %. Dessa lågprofildäck är populära bland bilägare som föredrar en sportig körstil. Dessa däck monteras ofta istället för däck med en mindre diameter i samband med byte av hjulen.

Fördelar

  • Slittålighet: Den stärkta ramen ökar livslängden på däcken och förhindrar att de deformeras under användning.
  • Höghastighetsindex: Vanligtvis är den maximalt tillåtna hastigheten för sommardäck 240–300 km/h och 160–200 km/h för vinterdäck.
  • Ökad kontaktyta: Detta reducerar bromssträckan och garanterar ett bra grepp på torr asfalt.
  • Riktningsstabilitet: De slitstarka kantzonerna garanterar en hög nivå på styvheten vid manövrering. Utöver detta garanterar de en direkt respons på styrningen.

Högkvalitativa däck med dessa parametrar kan återfinnas i många tillverkares kataloger. De mest populära märkena är Zeta, Star Performer, Insa Turbo, Seiberling, Matador, Gislaved, Barum, Kumho, Continental och Hankook.

Autodoc.se är en stor onlineshop med 225/45 R17-däck till personbilar

Om du inte vill slösa tid på att söka efter prisvärda däck som skulle matcha ditt fordons tekniska egenskaper – bli kund i vår onlineshop. Här hittar du ett brett utbud komponenter från flera olika märken och du kan både snabbt och billigt köpa 225/45 R17-däck till olika personbilar. Lägg din beställning nu och se själv hur fördelaktig onlineshopping kan vara.