Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
47 produkter

Korrosion och rost-hämmare är en speciella kemiska medel som skyddar de metall delar av karossen som är för svåra att nå från oxidation. medlet har stor inträngningsförmåga det är därför det även tränger in i mindre märken och sprickor och driver ur fukt.

Vilka är de olika typerna av korrosion och rost-hämmare?

Beroende på typ av bas:

  • Oljebaserade. När du använder dem ska du behandla minst en gång per år. Dessa medel torkar inte efter applicering och det är därför de kan fylla sprickor när de senare uppstår.
  • Vax-baserade. Härdar, de skapar ett skyddande vaxlager. De behöver förnyas ungefär vart tredje år.

Beroende på funktion:

  • Rostomvandlare. De används som rostskydd på bilar med högt miltal. De neutraliserar oxidation genom att kemiskt reagera med dem.
  • Rost-hämmare. De isolerar metallytan från att exponeras för yttre faktorer. De innehåller hämmare för att bromsa oxidationen

Tips vid användningen av korrosion och rost-hämmare

  1. Sprutning är den metod som är mest lämplig för behandling av svåråtkomliga ställen. Så, om du köpt ämnet i burk eller flaska men inte i sprayburk, bör du använda en sprutpistol
  2. Speciella munstycken och förlängningar används för mer komfort när du arbetar med dolda hålrum.
  3. Det är rekommenderat att använda produkten på korrekt behandlade ytor. De bör rengöras genom att ta bort alla korrosion fläckar, och avfettas
  4. De ytor som inte skall behandlas bör vara täckta med en målartejp för att undvika nedsmutsning. Bromsskivor och bromsbelägg bör täckas med polyetenfilm, anti-korrosiva ämnen kan påverka bromsverkan.
  5. Applicering av medlet bör utföras vid en omgivande temperatur som inte är lägre än +5 °С, önskvärt är +20-25 °С. Du kommer att hitta exakta uppgifter i instruktionen för korrosion och rost-hämmare.
  6. Arbetet bör utföras utomhus eller i ett väl ventilerat rum me avstånd från eld källor eftersom de flesta anti-korrosion föreningar innehåller giftiga och brandfarliga beståndsdelar. Du bör använda skyddsutrustning för hud, ögon och andningsorgan.

AUTODOC: bekväma online köp

Om du vill köpa korrosion och rost inhibitorer till ett överkomligt pris men är inte säker på effektiviteten av de produkter som finns på marknaden, kan du välja vilken produkt som helst i vår katalog. Vi erbjuder endast produkter vars tillförlitlighet, har bekräftats av tusentals kunder, och vi ger även rabatter för många typer av bil kemikalier. Gör så här, du kommer själv se att bil underhåll kan hålla hög kvalitet och vara billig på samma gång.

loader Vänligen vänta...