Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
29 produkter

Pump-sprutor används för rengöring av karossens delar och fälgar vid lättare nedsmutsning. De används också för applicering av bilvårdsprodukter och speciella medel vid underhåll och reparationsarbeten.

Vilka är de olika typerna av pump sprutor?

Dess tankar kan ha olika volym:

 • 1 – 2 L. De är billiga. Och kännetecknas av en låg vikt. De har ett handtag på sidan och fungerar som en spruta. Det är bekvämt att behandla mindre delar med hjälp av dessa.
 • 3 – 20 L. De är utrustade med ett teleskopiskt rör. Tack vare detta är de är praktiska att använda när du behöver ta bort smuts från fordonets tak eller från delar som sitter på svåråtkomliga ställen. Handtaget på dessa enheter sitter på toppen. Medan remmar eller axel bälten gör det möjligt att bära enheten på ryggen. Det är bekvämt, speciellt med tanke på att vikten med full tank är ganska stor. Vissa enheter kan spraya vätska kontinuerligt.
 • 20 L och större. De är utformade för att behandla stora områden och ytor. De har också ett teleskopiskt rör. Trots stor volym och vikt, är det praktiskt att använda dessa enheter: dess struktur har hjul för bekväm att flytta, det finns ingen anledning att hålla behållaren hängande.

Beroende på material, de kan vara av:

 • Plast. De är billiga, har låg vikt, men , är som regel inte kompatibla med produkter som innehåller oljor.
 • Metall (stål eller aluminium). De skadas inte av produkter som innehåller petroleum produkter. De kännetecknas av en god motståndskraft mot mekanisk påverkan

Pump sprutor skiljer sig genom arbetstryck. Oftast beror det på tankvolym och kan variera mellan 3 – 6 atmosfärer.

Tips vid användning av pumpsprutor

 1. Använd personlig skyddsutrustning, aggressiva ämnen i sammansättningen av vissa bil kemikalier är farliga för hud, ögon och andningsorgan.
 2. Läs instruktionen innan du börjar arbeta för att vara säker på att den produkt som du valt är kompatibel med behållarens material.
 3. Glöm inte att rengöra enheten med vatten eller speciella rengöringsmedel efter att behandlingen av bildelarna är färdig. Annars kan rester av kemiska ämnen som används täppa till munstyckena.

AUTODOC: bekväma online köp

Vår online-butik har många fördelar:

 1. Ett brett sortiment. Det innehåller reservdelar, smörjmedel, verktyg för bil-reparation, bil kemikalier och bilvårdprodukter. Alla produkter är indelade i kategorier, Du kan därför hitta och köpa den nödvändiga pump sprutan utan ansträngning.
 2. Överkomliga priser. Vi har förmånliga villkor för samarbete med leverantörer och tillverkare. Det tillåter oss att sälja produkter till lägre priser, och kan hela tiden erbjuda dig rabatter.
 3. Erfarna specialister. Vårt team håller sig uppdaterade med de senaste innovativa lösningarna inom området bilteknik. Den mest effektiva produkterna som visas i vår katalog på en gång.
loader Vänligen vänta...