Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
Markera kategori
500 produkter

Rengöringsmedel och vårdprodukter för bilens interiör tar inte bara bort smuts utan skyddar också interiören mot exempelvis ultravioletta strålar. Dessa produkter förhindrar att mjuka beläggningar torkar ut och spricker samt eliminerar mindre skador och dålig lukt. Tack vare dem kommer din bils interiör alltid se snygg ut.

Olika typer av rengöringsmedel och vårdprodukter för bilens interiör

  • Fläckborttagningsmedel: Tar bort envisa fläckar från klädseln.
  • Rengöringsmedel: Används för behandling av plast, vinyl, gummi och textilelement.
  • Balsam och lotion: Används för att mjukgöra läder och vinyl för att undvika sprickbildning. Ofta har de även antistatisk effekt.
  • Polermedel: Nödvändigt för rengöring av plastelement såsom instrumentpanelen. Med polermedel får du dem att antingen se släta eller matta ut. De döljer även små repor. Det finns dessutom produkter för metalldelar som återställer den ursprungliga glansen på krom- och aluminiumdelar.
  • Luftrenare: Gör luften väldoftande. Finns i form av granulat, gel, vätska, krita, träleksaker och kartongfigurer som kan hängas upp.
  • Rengöringsmedel för glas: I regel innehåller dessa oljelösande komponenter. Används för rengöring av fönster och backspeglar.

Tips vid användning av rengöringsmedel och vårdprodukter för bilens interiör

  1. Följ tillverkarens instruktioner. Se till att området som ska behandlas är kompatibelt med produkten som ska användas. Rengöringsmedel för tyger och Alcantara är till exempel inte lämpliga för läder eftersom de kan få det att spricka och förlora sin elasticitet.
  2. Använd specialutrustning. Till exempel kommer en gummiborste att vara användbar för att ta bort djurhår från textilier och mikrofiberdukar är användbara för att ta bort fläckar på glas. Melaminsvampar fungerar bra för att ta bort smuts på läder, plast och vinyl.
  3. Använd inte rengöringsprodukter onödigt ofta. En gång var tredje månad räcker. Medlen innehåller ämnen som påskyndar slitageskador vid för frekvent användning.

AUTODOC: bekväm onlineshopping

I vår katalog hittar du ett brett urval av krämer, rengöringsmedel, lacker, fläckborttagare och andra produkter. Det är inte svårt att hålla interiören ren. Köp rengöringsprodukter och bilvårdsprodukter för interiören så att du kan tvätta bort även de tuffaste fläckarna. Våra specialister hjälper gärna dig att välja rätt produkt. Våra priser kommer dessutom att bli en trevlig överraskning för dig.

loader Vänligen vänta...