Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
11 produkter

Munstycken till fogsprutor används ofta vid reparationsarbeten för exakt, effektiv och noggrann applicering av tätningsmedel och limmer. De gör det möjligt att styra mängden som pressas ur produkten och tjockleken på det tillämpade lagret i enlighet med kraven.

Vilka är de typerna av munstycken till fogsprutor?

Komponenterna tillverkas av plast, silikon och metall. De skiljer sig åt genom storlek, form, metod för fastsättning på kassett eller pistol. De kan även ha hål i olika konstellationer, till exempel:

  • Runda. Ofta levereras sådana munstycken i ett kit med fogmassan. De gör det möjligt att erhålla en söm i form av en pärla i olika tjocklek.
  • Rektangulära. Med hjälp av dem kan materialet appliceras med ett platt, bred, vid, eller ofta, räfflat lager.
  • Rektangulär med en W-formade begränsare. På grund av en särskild form på munstyckets kant, dess spets fungerar som en form och en guide på samma gång. Det är bekvämt för att applicera tätningsmedel eller lim på inre svetsar, och gör det också möjligt att flytta pistolen jämt längs konturen av den behandlade komponenten.
  • Med semi-runda hål och justerbar begränsare. De ger en enhetlig applicering av produkten på ett exakt förinställt avstånd från kanten av det behandlade element. De gör det möjligt att styra fogens tjocklek samt avståndet till den del kanten genom att skära.
  • Spraymunstycke. De används endast för vissa typer av produkter. De kräver tillgång till en speciell pistol. De används för behandling av underredet, Chassi balkar, de inre delarna av hjulhuset och andra element.

Tips vid användning av munstycken till fogsprutor

  1. Innan du börjar applicera en produkt, bör du kontrollera att spetsen är ordentligt ansluten.
  2. Därefter klipper du munstycket längs den märkning som motsvarar tjockleken på den söm du kommer bearbeta.
  3. Munstycken med ett runt tvärsnitt bör ha ett snitt under 45° vinkel: det kommer att vara mer bekvämt att applicera fogmassan med kontroll och kontrollera dess mängd.
  4. Efter avslutat arbete bör du ta bort och rengöra munstycket för att förbereda den för ytterligare användning.

AUTODOC: bekväma online köp

För att göra den bästa affären, köp munstycken till fogsprutor i ett kit. Det omfattar vanligtvis munstycken för att göra olika sömmar, vilket är praktiskt om du behöver arbeta med olika enheter. Dessutom kan du spara pengar på leverans vilket kan vara gratis om du gör en beställning i vår webbshop. För att välja produkter, kontakta våra specialister, de kan hela sortimentet som presenteras och kommer att hjälpa dig att snabbt välja nödvändiga objekt.

loader Vänligen vänta...