Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
120 produkter

En Bagageutrymmes organizer gör att du kan förvara allt som behövs i bilen i en kompakt väska. ett verktygskit, en domkraft, service vätskor, brandsläckare, medicinsk utrustning och andra saker. De ger en snabb åtkomst till sakerna, tillförlitligt och säkert och skyddar dem från nedsmutsning.

Olika typer av organizers för bagageutrymmet.

Beroende på ramtyp:

  • Styv. De produceras av stöttålig plast eller polykarbonat, endast sällan – av metall eller trä. De ser ut som  containers och består av många fack som, i regel har egna lock. De ger säkert skydd från skador.
  • Mjuk. De är gjorda av elastiskt vattentätt material, t.ex polyester, nylon, läder eller filt. De är fästa med hjälp av en dragkedja eller kardborreband. De rymmer fler saker än de stela.
  • Halvstyv. De är ofta gjorda som vikbara väskor, utsidan tillverkas av textil och avdelarna – av plast eller polykarbonat. Avdelare kan vara fastsydda i ramen eller vara flyttbara. Sådana organizers tar liten plats när de är ihopfällda.

När du beställer online bör du uppmärksamma följande parametrar:

  • Typ av infästning. En organizer kan fästas i golvet med hjälp av speciella kardborreband. Det finns också modeller som fästs mot baksidan av baksätet eller med särskilda stativ.
  • Storlek. Vissa produkter tar bara upp en del av bagageutrymmet, medan andra tar upp hela.
  • Design. Enheterna har olika kvantitet och olika mängd fickor och fack. Vissa modeller levereras utan avdelare. De används för transport av skrymmande bagage. Kataloger innehåller även produkter med transparenta fönster, axelband, etc.

Tips vid användningen av bagage organizers

  • Använd endast tillbehören som avsett. Och fäst dem enligt tillverkarens rekommendationer.
  • När du arrangerar sakerna, överväg vilken av dem du använder mest, och placera dem så att de enkelt kan nås. Saker som behövs mer sällan kan placeras på botten.
  • Förvara inte onödiga saker i organizern. Att ta bort sådana objekt ur väskan hjälper dig att använda utrymmet mer effektivt.
  • Rengör tillbehöret regelbundet enligt tillverkarens anvisning. De flesta kan tvättas med en svamp och tvållösning. Vissa textil modeller kan även maskintvättas.

AutoDoc bekväma online köp

Registrera dig i AutoDoc online shop för att köpa bagage organizers från kända märken. Här hittar du ett brett utbud av olika produkter till överkomliga priser. Dessutom har vi ofta kampanjer och erbjuder en möjlighet att få gratis leverans som present. Gör en beställning online på hemsidan eller med hjälp av den mobila applikationen och köp användbara biltillbehör riktigt billigt.

loader Vänligen vänta...