Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
299 produkter

Har du någonsin varit i en situation där din mobil stängs av på vid det mest olämpliga ögonblick på grund av batteriurladdning? En mobiltelefonladdare hjälper till att undvika detta. Dessa kompakta enheter gör att du kan ladda din smartphone, surfplatta eller en annan utrustning direkt i passagerarutrymmet.

Drift princip

Enheter arbetar från cigarettändaruttaget och matas av bilbatteriet. När använder dem, kan du ladda dina prylar både under körning och vid stop. Dessa tillbehör innehåller en micro-krets som omvandlar spänningen i bilens elsystem (12 V) till en nivån som är lämplig för laddning av t.ex smartphones.

Vilka är de olika typerna av mobiltelefonladdare.

  • Design. USB-adaptrar och enheter med inbyggd kabel presenteras i kataloger. Den förstnämnda kan antingen levereras med en löstagbar kabel eller en fast. Vissa adaptrar har 2-3 uttag och kan ladda flera enheter på en gång.
  • Spänning. kan vara 1, 2 eller 3,6 A.
  • Anslutningstyp. I allmänhet är enheterna utrustade med en micro-USB-kontakt eftersom den passar för de flesta prylar. I kataloger, kan du också hitta enheter med USB och mini-USB-anslutningar, modeller med flera kontakter av olika typer, och speciella tillbehör avsedda för smartphones av vissa märken.
  • Material. Som regel är mobiltelefonladdare tillverkade av slitstark polymera material. Aluminiumlegeringar och rostfritt stål kan användas för produktion av vissa komponenter i själva enheten. Dessutom har några av produkterna en Titan beläggning.
  • Utrustningen. Vissa produkter levereras med kabel, hållare för anordningen eller andra tillbehör.
  • Ytterligare funktioner. Många tillverkare erbjuder enheter med inbyggd voltmeter, amperemeter, termometer. Dessutom kan du köpa enheter som producera en varningssignal vid ett spänningsfall i bilens elsystem.

Tips vid användning av en mobiltelefonladdare

  1. Använd enheten som avsett och i enlighet med tillverkarens rekommendationer. Var säker på att ladd spänningen inte överstiger det värde som anges på din anordnings batteri. Om spänningen är för hög, både tillbehöret och smartphone batteriet kan bli överhettat och gå sönder.
  2. Tänk på att när du ansluter två eller fler prylar, blir laddnings processen långsammare. Detta är på grund av att den elektrisk strömmen är uppdelad i flera utgångar.
  3. Förvara laddaren så att du förhindrar att fukt tränger in, och undvik överhettning.

AutoDoc bekväma online köp

Registrera dig i vår online shop för att köpa bil mobiltelefonladdare utan bekymmer. Vi har gjort allt för att erbjuda bekväma online-köp: webbplatsen med det användarvänliga gränssnittet, en bekväm mobil applikation, detaljerade produktbeskrivningar. Priserna på våra produkter talar för sig själva: de är billiga. Dessutom är rabatter aktiva för många biltillbehör.

loader Vänligen vänta...