Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
54 produkter

Bildäck skall skiftas två gånger per år, innan vintersäsongen, och innan sommarsäsongen börjar. Däckpåsar används för bekväm transport och förvaring av däck. De skyddar dessa bildelar mot negativ påverkan av solljus och inträngning av fukt och smuts. Dessutom håller de kupé och Bagage rent vid transport av demonterade delar. Dessa tillbehör är lämpliga både för däck och hela hjul. De är vanligtvis  utrustade med handtag.

Olika typer av däckpåsar:

Tillbehören skiftar något i syfte, följande tillbehör presenteras i tillverkarnas kataloger för förvaring:

  • Till delar, som avlägsnats för ersättning. De är vanligen gjorda av tyg och har ventilationshål.
  • För reservhjul. Som regel är dessa gjorda av plast eller konstläder och sitter monterade på bakdörren på SUVar och terrängfordon.

När du beställer online, tänk på att däckpåsar varierar i storlek, speciellt vidd och radie. det senare motsvarar kriterierna på däcket, det markeras som följer:

R13-14, R16-16, R17-18. Det finns även tillbehör för hela uppsättningen, de är förhållandevis billiga, men konstant kontakt mellan komponenterna inne i påsen kan orsaka skrapmärken på fälgarna.

Beroende på konstruktion kan tillbehören vara.

  • Stängda. De skyddar däck och fälg från utvändig påverkan till fullo, de är ofta utrustade med dragkedja.
  • Öppna. De täcker endast däcket, som regel är de fixerade med hjälp av remmar.

Tillverkarna använder olika material vid tillverkningen. Ofta nylon, polyester eller konstläder. tillbehören av tyg har mycket goda vattenavvisande egenskaper, kan vikas kompakt och säljes till ganska låga priser. Läder tillbehören är hållbarare, och ser attraktiva ut.

Tips vid användning av däckpåsar.

  1. Använd endast tillbehör med rätt storlek.
  2. Rengör tillbehören enligt tillverkarens rekommendationer. T.ex, i de flesta fall avråder man från kemtvätt, Med läder produkterna är det tillräckligt att torka av med en fuktig svamp.tygpåsar kan tvättas i maskin på skonprogram. Använd ej tvättmedel innehållande blekmedel, och stryk inte tillbehöret.
  3. Tänk på att tillbehör av konstläder klarar inte minusgrader.

AUTODOC bekväm online shopping.

Du kan beställa däckpåsar och andra nödvändiga produkter kostnadseffektivt i vår online-shop. Vi har ofta kampanjer som gör att du kan spara pengar. få mer information av våra kundsupport specialister och gör en god affär direkt.

loader Vänligen vänta...