Plus
Pröva premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
 • gummi
 • Återställ
Tillverkare
2046 produkter

Golvmattor i gummi skyddar tygklädseln på fordonsgolvet mot smuts och fukt. De gör det lättare att rengöra interiören och motverkar korrosion på undersidan av fordonskarosseriet. De är enkla att rengöra och oumbärliga vid regnigt och snöigt väder. De kan läggas ovanpå eller användas istället för textiltillbehör. De kan även fästas på golvet med speciella dubbar.

Typer av gummimattor till bil som finns tillgängliga på marknaden

Beroende på form:

 • Utan sidoväggar. Dessa mattor lämpar sig för de flesta fordon och samlar upp vatten med hjälp av sin cellulära struktur. Dessa mattor håller länge och har ofta speciella dynor som förlänger deras livslängd ytterligare.
 • Med sidoväggar. Dessa mattor är avsedda för mycket fukt. De skyddar golvet i fordonet mot ackumulerat vatten och smuts på ett tillförlitligt sätt.

Beroende på design:

 • Separata. Dessa mattor är enkla att använda och göra rent. De säljs i satser om fyra och kan innehålla en kontakt för den mittre tunneln.
 • Sammansatta. Dessa mattor täcker majoriteten av fordonets golv, men är svåra att avlägsna från insidan av fordonet.

Rekommendationer vid användning av gummimattor

 1. Ta inte ut dessa tillbehör ur fordonet vid temperaturer under noll grader då härdade mattor kan spricka när de böjs.
 2. Placera inga vassa verktyg på mattorna. Detta kan skada deras yta.
 3. Rengör mattorna med dammsugare och tvållösning regelbundet. Använd inga aggressiva eller olämpliga kemikalier.
 4. Häng upp dem på tork så att vattnet rinner av snabbare. Exponera inte mattorna för direkt solljus. På så vis undviker du solskador.
 5. Se till att mattorna inte är i vägen på något sätt när du kör. Fäst dem ordentligt.

AUTODOC: enkel näthandel

Vår webbutik erbjuder bilmattor i gummi som är perfekta för interiören i alla bilar. Det är extra fördelaktigt att köpa produkter under våra kampanjer. Om du har frågor kan du gärna kontakta våra kundtjänstspecialister. De kommer att förse dig med all information du behöver om produkterna du är intresserad av, registrera din beställning och skicka ditt paket till dig snarast möjligt.

loader Vänligen vänta...