Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Markera kategori
Tillverkare
86 produkter

Bälteskuddar är en populär typ av tillbehör för trygga barn transporter. De har inget ryggstöd, utan är installerade i en barnstol eller på bilsätet. Dess syfte är att ge en högre sittposition för att göra det möjligt att säkra ett barn med ett säkerhetsbälte. Bälteskuddar är ganska små i storlek och präglas av en enkel installation. Vikt, längd och ålder som är lämpliga för att använda en booster istället för en komplett bilbarnstol specificeras trafikreglerna i varje enskilt land.

Vilka är de olika typerna av Bälteskuddar

Beroende på material dess bas är gjord av:

  • Produkter som tillverkats av skumplast har ett lågt pris och lägre vikt men de kännetecknas inte av hög hållbarhet.
  • kuddar med plast ramar är mer hållbara och säkra. Samtidigt, de är lätta och kräver inte något besvärande underhåll.
  • Bältesstolar med en metallram är ganska tung men anses vara den mest pålitliga och mest hållbara.

Produkterna i kataloger varierar också i storlek. Välj efter barnets storlek och storleken på din bils passagerarutrymme. Exempelvis ett smal tillbehör är perfekt för bilen en liten bredd, men du bör noggrant kontrollera att det inte blir för trångt för en liten passagerare.

Dessutom skiljer sig tillbehören från varandra i armstödshöjd. Ju högre de är, desto högre är säkerhetsbältet placerat på passagerarens kropp.

Tips vid användningen av bälteskuddar

  1. Läs instruktionerna angående installation och användning av en bälteskudde.
  2. Installera bälteskudden på baksätet i fordonet. Att Installera dem i framsätet är inte tillåtet..
  3. Rengör bälteskudden efter tillverkarens rekommendationer. En avtagbar klädsel kan som regel, tvättas i maskin men använd då skon programmet. Metall och plastdelar kan enkelt torkas av med en våt svamp med jämna mellanrum.

Autodoc, bekväma online köp

I Autodoc online-shop kan du köpa bälteskuddar och andra tillbehör för alla behov. Fråga gärna våra specialister på kund support, de hjälper dig välja den rätta produkten, och berättar om pågående kampanjer och tillgängliga rabatter. Gör en online beställning på Autodoc hemsida eller med hjälp av vår mobilapplikation, det är både enkelt och billigt.

loader Vänligen vänta...