Plus
Prova premiumkonto
0   produkter
#
0,00 kr
Din kundvagn är tom
visa
Tillverkare
54 produkter

Små föremål placerade på instrumentpanelen kan falla vid acceleration eller kraftiga kurvor. En glidskydd-matta kan hjälpa för att undvika detta.. även ömtåliga saker kan utan problem placeras på dem, t.ex en DVR eller en smartphone. På så sätt behöver du inte förvara allt i handskfacket, utan prylar du använder ofta finns alltid lätt tillgängliga.

Olika typer av glidskydd

När du beställer i en online shop var uppmärksam på att produkterna skiljer sig efter följande kriterium:

 • Produktions material. Det kan vara acryl, silikon, eller polyvinyl klorid. Produkter gjorda av dessa material fäster bra och behöver ingen särskild omvårdnad.
 • Form. Vanligtvis är med tanke på fäste, är runda eller fyrkantiga säkrast. Samtidigt kan tillbehören med ovanlig for bidra till att dekorera interiören.
 • Storlek. små produkter tar minimal plats, de är vanligtvis lämpliga för ett föremål, t.ex ett par glasögon. Större tillbehör kan förvara ett par saker på samma gång, t.ex en penna, kreditkort  eller ett anteckningsblock.
 • Design. Tillbehören kan vara enfärgade eller flerfärgade. Ofta är bilder printade , t.ex ett bilmärke logos eller bilder på en superhjälte.

Dessutom kan man i kataloger hitta produkter som är utrustade med:

 • sidor för att pålitligt grepp på sakerna.
 • smartphone stöd.
 • Inbyggd laddstation.

När du beställer online, bör du tänka på att alla produkter inte är lämpliga för lutande position. Vissa av dem kan bara monteras på horisontella ytor. Dessutom finns inte bara enstaka produkter, utan även set med flera tillbehör.

Tips vid användningen av glidskydd.

 1. Placera inte tillbehöret där airbagen är installerad. fäst den på så sätt att den inte stör hanteringen av fordonet.
 2. Försök att inte placera mattan på träelement, då det ibland kan vara svårt att få bort limrester från en sådan yta.
 3. Innan du monterar produkten på instrumentpanelen försäkra dig om att den är ren och torr. Använd inte lim eller klister.
 4. Tänk på att i de flesta fall räcker det att rengöra tillbehöret i varmt vatten, och sedan låta det torka. Rengör med mild tvål om det fäster sämre mot underlaget. Använd aldrig aggressiva kemikalier.
 5. Undvik kontinuerlig exponering av direkt solljus.

AUTODOC Bekväm online beställning.

Du kan beställa glidskydd-mattor och andra fordonstillbehör snabbt och billigt på vår hemsida. Överkomliga priser, frekventa rabatter och möjligheten till fri frakt gör att du kan spara pengar.Specialisterna på AUTODOC behandlar din beställning snabbt, paketet skickas inom kortast möjliga tid. Gör en lönsam beställning idag för att få den så snart som möjligt!

loader Vänligen vänta...